İYİLİKDER CERABLUS’TA
Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu’nun ortaklaşa yürüttüğü operasyonla terör örgütlerinden temizlenen Suriye’nin Cerablus kentinde, İyilikder Gaziantep temsilciliğimizin koordinesiyle İyilikder Yardım Koordinasyon merkezi açıldı.

İYİLİKDER CERABLUS'DA

İyilikder Cerablus Yardım Koordinasyon Merkezisi Açıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu’nun ortaklaşa yürüttüğü operasyonla terör örgütlerinden temizlenen Suriye’nin Cerablus kentinde, İyilikder Gaziantep temsilciliğimizin koordinesiyle İyilikder Yardım Koordinasyon Merkezi açıldı.

Anadolu Platformu Başkanı Turgay Aldemir, AKADDER Yönetim Kurulu Başkanı Rabia Aldemir, İyilikder Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Kaçmazer, Minberşam Derneği Başkanı Cemal Mustafa ve İyilikder gönüllülerinin katılımıyla gerçekleştirilen açılışa Suriyeli gönüllüler de katıldı. Açılış konuşmasını yapan Aldemir, Cerablus’taki Suriyeli kardeşlerimizle birlikte birçok hayırlı hizmet gerçekleştireceklerini belirtti. Açılışı gerçekleştirilen Yardım Koordinasyon Merkezinde İyilikder tarafından Cerablus’a gönderilen yardımlar organize edilecek.

İyilikder’in Cerablus’a Yardımları Sürüyor

İyilikder Gaziantep temsilciliğimiz tarafından Suriye’nin Cerablus kentindeki ihtiyaç sahiplerine insani yardım malzemesi gönderildi. Gaziantep’ten 10 Eylül Cumartesi günü yola çıkan 2 tır insani yardım malzemesi Cerablus’a ulaştı. Ulaştırılan yardımlar arasında temel gıda maddeleri, çocuk bezi, kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar bulunuyor.

Karkamış Sınır Kapısı üzerinden kente ulaşan ve içerisinde 5 kg pirinç, 5 kg makarna, 5 kg şeker, 5 kg bulgur, 5 kg yağ ve 3 kg mercimek bulunan gıda paketleri, oyuncaklar ve kırtasiye malzemeleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Anadolu Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Aldemir bölgeye yönelik yardım faaliyetlerinin devam edeceğini vurguladı.

İyilikder Cerablus’ta Çocuk Parkı Açtı

İyilikder ve Keçiören Belediyesi’nin iş birliğiyle Cerablus’ta inşa edilen çocuk parkının açılışı gerçekleştirildi.

Anadolu Platformu Başkanı Turgay Aldemir, AKADDER Yönetim Kurulu Başkanı Rabia Aldemir, İyilikder Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Kaçmazer, AKADDER ve Anadolu Öğrenci Birliği gönüllüleri tarafından gerçekleştirilen açılış sırasında bölgede bulunan yüzlerce çocuk parka akın etti. İyilikder, Anadolu Öğrenci Birliği ve AKKADDER gönüllüleri ile çeşitli sokak oyunları oynayan çocukların sevinçleri görülmeye değerdi.

Bölgede hayatın normalleşmesi, savaşın izlerinin silinmesi ve savaşta mağdur olan her kesimin rehabilite edilmesi yönünde çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Aldemir ‘Askerimiz tarafından güvenliği sağlanan bölgelerde, toplumun canlanması ve hayatın normalleşmesi yönünde bizler de elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.’ dedi.

YEMEN İÇİN ACİL YARDIM
Malatya temsilciliğimiz kardeş aile yardımlarını sürdürüyor
Kahramanmaraş'ta İyilikler Devam Ediyor