Kardan Adam Olsaydım Üşümezdim

Sıcak bir evde, lapa lapa yağan karı,yağmuru elimizde çay veya kahve fincanı eşliğinde seyretmenin verdiği mutluluk, huzur elbette ki tarifsiz… Yağan karın, bizler için kartopu oynanan zamanları çağrıştırdığını düşünmek de oldukça romantik… ancak hayat herkes için bu kadar naif ve huzurlu değil. Dışarıda yaşamak zorunda kalan, açlık bir yana, güven ve emniyet problemi yaşayan, her türlü istismara açık, korunaksız barınaklarda kışı karşılamak zorunda olan insanlar var. Bu insanlar, bizim, modasının geçtiğini düşündüğümüz için ayakkabılıkta beklettiğimiz ayakkabılarımıza sahip olmadığı için ayaklarını ısıtamamakta. Bizim artık renginin solduğunu düşündüğümüz paltolarımıza sahip olamadıkları için soğuğu daha derinden hissetmekte… Hele bu insanlar, bir de yetişkin değilse, çocuksa, yaşayacakları zahmeti, sıkıntıyı ve soğuğu bir düşünün lütfen…

İyilikder olarak, ‘’Kardan Adam Olsaydım, Üşümezdim’’ sloganıyla düzenlediğimiz kampanyayla bu kış da ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giyim yardımlarını sürdürüyoruz. Kış soğuklarının artık kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde yürüttüğümüz kış kampanyası ile ihtiyaç sahibi çocukların kışlık giysi ihtiyaçlarını karşılamak adına üşüyen çocuklar rüya göremez diyoruz ve çocuklarımızın bir nebze de olsa sıcak giysileriyle kışın kavurucu soğuğundan korumaya çalışıyoruz.

Kampanyamız, kış ayları süresince devam edecek ve kış fonunda biriken bağışlar, İyilikder’in yıl boyunca tespit ettiği ülkemizdeki yoksul ailelere, yetimlere ve savaş mağduru muhacir kardeşlerimize dağıtılacak.

Kış kampanyasının içeriği; çocuk mont, çocuk bot, pantolon, çocuk kazak ve kışlık battaniyeden oluşmaktadır.

Bağış tutarları; Çocuk Mont : 40 TL, Çocuk Kazak : 15 TL , Çocuk Pantolon : 15 TL ,Çocuk Bot : 40 TL, Battaniye : 40 TL,

Şefkat Paketi - Tüm Kışlıklar : 150 TL şeklinde belirlenmiştir.

Bağışçılarımız diledikleri ürün için diledikleri adette bağış yapabilirler.Dileyen kışlıklardan bir tanesine,birkaç adet ya da tüm kışlıkların bulunduğu şefkat paketlerimize bağışta bulunabilirler.

Kış yardımları kapsamında,  online bağış ekranından https://iyilikder.org.tr/onlinebagis/ banka ya da kredi kartıyla bağış yapılabileceği gibi hesap numaralarına yapılacak Havale/EFT ile ulaştırılabilmektedir.

Not: Hesap numaralarımıza Havale/Eft ile yapacağınız kışlık bağışlarda açıklama kısmına ‘’2 adet kazak’’ , ‘’1 kazak 1 Mont’’ örneklerinde olduğu gibi açıklama yazmanızı yeterli olacaktır.Ayrıca havale/eft ekranında telefon numarası alanını boş bırakmamanızı rica ederiz.
Etiket : kış yardım bağış mont kaban kışlık kar kartopu soğuk
Uganda El Ele Yardımlaşma Vakfın'dan Derneğimize Ziyaret
İyilikder 3.Uluslararası STK Fuarında