Doğubeyazıt temsilciliğimizden 600 öğrenciye kış yardımı
1.12.2018

Yurt genelinde Kardan Adam Olsaydım, Üşümezdim sloganıyla kış kampanyasını sürdüren İyilikder temsilcilikleri, soğuğu en çok hisseden illerimizden olan Ağrı/Doğubeyazıt'ta ki yardımlarına da devam ediyor.

İyilikder Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Semetay’ın da destek ve katılımıyla yürütülen yardım kampanyası temsilciliğimizi yürüten Gönüllü Dostlar Derneği ile koordineli olarak sürdürülmeye devam ediyor. Kampanya kapsamında Doğubeyazıt'ta İlkokul eğitimlerine devam eden 600 ihtiyaç sahibi öğrenciye bot, mont, atkı ve bere dağıtımı gerçekleştirildi. İyilikder Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Semetay dağıtım sırasında yaptığı açıklamada "Çocuklarımızın yüzündeki mutluluk ifadesi herşeye değer. Onların yüzündeki bu ifadeyi gördükçe her sene daha fazla yardımı kendilerine ulaştırmak istiyoruz. Bir mont, bir bot kampanyası kapsamında kışlık set dağıtılan 600 ihtiyaç sahibi öğrenci artık daha sıcak bir kış geçirecek. Biz, hayırseverlerin, gönüllülerin yardımlarıyla büyüyen bir derneğiz. Bu kampanyayı ne kadar çok gönüllüye ulaştırırsak elimizde daha çok imkân olacak. “dedi.

İyilikder Doğubayazıt temsilciliğimizi yürüten Ahmet Unüs ise doğuda birçok ailenin maddi sıkıntı yaşadığını belirterek, yardımları daha çok kişiye ulaştırmak için gece gündüz çalıştıklarına vurgu yaptı. Temsilcimiz ayrıca sözlerini "biz, gelecek nesilleri nasıl aydınlatabiliriz, nasıl ileri seviyelere taşıyabiliriz, bunun derdindeyiz." şeklinde tamamladı.

Dağıtım yapılan çocuklarımızdan Emrah; ilkokulu köyde okudum ve kış aylarında ayağımızda doğru dürüst ayakkabı bile yoktu. Terlikle okula gittiğimiz zamanlar oldu. Akşama kadar ayaklarımız ıslanıyordu ama mecburduk, okuma hevesimiz vardı. Şimdi iyiliksever insanlar sayesinde ayaklarımız ve ellerimiz sıcacık. Hayırseverlere ve İYİLİKDER'e çok teşekkür ediyoruz." dedi.
Yemen Kampanyamıza Tüm Türkiye'den Destek
Gaziantep Temsilciliğimiz Kışlık Kıyafet Yardımları ile çocukları sevindirmeye Devam Ediyor
Adana Temsilciliğimiz ve Ülfetder Aylık Yetim Aidat Dağıtımını Gerçekleştirdi