İyilikder ÇAD'da Külliye Yaptırıyor
İYİLİKDER, bir Orta Afrika ülkesi olan ÇAD’da külliye yapma kararı aldı.

İYİLİKDER  Orta Afrika ülkesi Çad’da külliye yapma kararı aldı. Yaklaşık 3000 m2 alana yapılması planlanan külliyede camii, kuran kursu, imam odası, gasilhane, misafirhane, yatakhane, yemekhane, yetimhane, çeşmeler gibi bölümler tasarlanmaktadır. Böylece Çadlı Müslümanlar, ibadet edebilecekleri bir camii ile beraber aynı zamanda büyük bir eğitim kurumu ve kültür merkezine de kavuşmuş olacaklar.

Neden Afrika , Neden Külliye?

Afrika'da, bizlerin rahatlıkla ulaştığı su, konforlu eğitim alanları gibi nimetlerle birlikte nezih ve temiz şartlarda mescid bulmak maalesef yoksulluk nedeniyle oldukça zor. Bu proje ile Afrikad’a İslam’a susamış, ilim öğrenmeyi önemseyen ve bu konuda gayretli olan bir topluma ilim ve ibadet noktasında katkı sağlanması planlanmaktadır.

Proje bütçesi konusunda herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır ve geniş bir alanda planlanan külliye geliştirilmeye açık, yeni ek binaların yapılmasına uygun olarak tasarlanmıştır.

Yapılacak olan külliye ile ilgili arsa temin çalışmaları tamamlanmış olup İYİLİKDER yetkililerince Çad’da çalışmalara başlanmıştır.

Siz de bu değerli projede bir tuğlanız olsun isterseniz, hem bu dünyada hem ebedi hayatta sürekli ecir kazandırıcı bir yatırım yapmak isterseniz, aşağıdaki seçeneklerden biriyle bağışınızı bizlere ulaştırabilirsiniz. Bağış sahiplerine proje aşamaları hakkında bilgi verilecektir.

Nasıl Katkı Sağlayabilirim?

Projeye dilediğiniz şekilde katkı sağlayabilirsiniz.
1.SMS bağış hattımızdan CAD KULLIYE yazıp 4025'e mesaj göndererek 5 TL ile katkı sağlayabilirsiniz
2.Proje içeriğinde bulunan yapılara bir oda ya da bir su kuyusunun tamamını ya da bir kısmını karşılayabilirsiniz. Bu konuda da bir bağış sınırı bulunmamakta, dilediğiniz kadar tutarı İYİLİKDER hesaplarına aşağıdaki şekillerde ulaştırabilirsiniz.

Havale/EFT ile Bağış

Havale / EFT ile vekâletinizi ulaştırmak için hesap numaralarımızı Hesap Numaralarımız sayfasından görebilirsiniz.Havale/EFT ile bağış yaparken açıklamasına ''ÇAD KÜLLİYE PROJESİ'' yazmayı lütfen unutmayınız. Bağışınız tarafımıza ulaştığında, SMS ile bilgilendirileceksiniz. Çad Külliyesi Projesi gelişmeleri web sitemizde duyurulacaktır.

Online Bağış ekranında karşınıza çıkan bilgileri doldurup Bağış Bilgileri alanında tür olarak GENEL BAĞIŞ seçerek, dilediğiniz tutarda kredi kartınızla bağış ulaştırabilirsiniz. Açıklama kısmına ''ÇAD KÜLLİYE PROJESİ'' lütfen unutmayınız. Bağışınız tarafımıza ulaştığında SMS ile bilgilendirileceksiniz.Çad Külliyesi Projesi gelişmeleri web sitemizde duyurulacaktır.

Bağış ve diğer proje detayları hakkında daha detaylı bilgi ve sorularınız için 0212 534 68 25 nolu numaramızı arayabilirsiniz.

Foto Galeri için Tıklayınız

Video için Tıklayınız

Malatya'lı duyarlı esnaflardan Arakan için yardım kampanyası
Yardımlarımız Arakan'lı kardeşlerimize ulaşmaya devam ediyor