İyilikder'den Diyarbakırlı Öğrencilere Kırtasiye ve Oyuncak
İyilikder Gaziantep Şubesi, Diyarbakırlı öğrencilere 10 bin TL değerinde kırtasiye ve oyuncak bağışladı.

03.03.2016

Anadolu Öğrenci Birliği (AÖB) Gaziantep Şubesi öğrencilerinin terör mağduru Diyarbakırlı öğrenciler için başlattığı yardım kampanyasına İyilikder Gaziantep Şubesi 10 bin TL değerinde kırtasiye ve oyuncak bağışladı. Anadolu Öğrenci Birliği Gaziantep Şubesi öğrencilerinin İyilikder’le işbirliği yaparak terör mağduru Diyarbakırlı öğrenciler için başlattığı yardım kampanyası devam ediyor.  9 Şubat Salı günü başlatılan kampanya ile terör mağduru Diyarbakırlı öğrenciler için kırtasiye malzemesi, oyuncak ve nakdi yardım toplanıyor. Toplanan yardımlar İyilikder aracılığı ile bölgeye ulaştırılacak ve bizzat AÖB öğrencileri tarafından Diyarbakırlı öğrencilere hediye edilecek.

Kampanyaya İyilikder Gaziantep Şubesi 10 bin TL değerinde kırtasiye malzemesi ve oyuncak bağışladı. Bağış dolayısıyla düzenlenen törende konuşan İyilikder Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hanife Demir, Gaziantep İyilikder olarak terör mağduru Diyarbakırlı kardeşlerimizin yaralarını sarmak için "teröre karşı iyilik vakti" başlığıyla bir kampanya başlattıklarını belirterek; "1,5 ay önce başlattığımız kampanya ile bu zamana kadar 2 TIR yardım malzemesini bölgeye gönderdik. Derneğimiz şimdi de Anadolu Öğrenci Birliği Gaziantep Şubesindeki güzel yürekli gençlerimizin başlattığı kampanyaya destek oluyor. Diyarbakır'daki terör mağduru çocuklarımıza yönelik içerisinde oyuncak ve kırtasiye malzemelerinin yer aldığı 10 TL değerindeki bağışımızı kardeşlerimize teslim ediyoruz. Bölgedeki sorun sadece bu milletin bir parçasının değil hepimizin sorunudur. Yaptığımız bu yardımla bölgedeki kardeşlerimizle gönül köprüleri kurmak istiyoruz." dedi.

Anadolu Öğrenci Birliği (AÖB) Gaziantep Şubesi öğrencilerinin başlattığı "Çocuklarımız için el ele..." kampanyası 11 Mart Cuma günü sona erecek.

Video için Tıklayınız.

Osmaniye Temsilciliğimizden Yetimlerimize Kırtasiye Desteği