İyilikder, Avrupa Afet Risklerinin Azaltılması Formunda İyilikder, Avrupa Afet Risklerinin Azaltılması Formunda

İyilikder Cerablus Yardım Koordinasyon Merkezi Açıldı İyilikder Cerablus Yardım Koordinasyon Merkezi Açıldı

Suriye Çalıştayı Sonuç Bildirisi Suriye Çalıştayı Sonuç Bildirisi

Gaziantep'te Suriye Çalıştayı Gaziantep'te Suriye Çalıştayı

Adana’da Yetimler Piknikte Buluştu Adana’da Yetimler Piknikte Buluştu
İyilikder Adana temsilciliğimiz ve Ülfet Derneği Yetim Komisyonu 3. Geleneksel Yetim Pikniği’ni gerçekleştirdi.

İyilik Okulu Cerablus’ta Eğitime Başladı İyilik Okulu Cerablus’ta Eğitime Başladı

Kurban Emanetlerini Ulaştırdık Kurban Emanetlerini Ulaştırdık

İYİLİKDER BU BAYRAM DA MAZLUMLARIN YANINDA İYİLİKDER BU BAYRAM DA MAZLUMLARIN YANINDA

Bölge Toplantısı Bölge Toplantısı
İyilikder Akdeniz–Doğu–Güneydoğu bölge toplantısı,yoğun katılımla Adıyaman temsilciliğimizin ev sahipliğinde başladı.

Tatvan Temsilciliğimiz İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes Düzenledi Tatvan Temsilciliğimiz İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes Düzenledi
Tatvan İyilikder Temsilciliği ile Tatvan Eğitim Kültür ve İnsani Haklar Derneğinin birlikte düzenlediği ihtiyaç sahiplerine yönelik kermes Tatvan İşletme Parkı’nda yapıldı.

Öğretmen Komisyonuna İnfak Bilinci ve İyilikder Faaliyetleri Hakkında Sunum Öğretmen Komisyonuna İnfak Bilinci ve İyilikder Faaliyetleri Hakkında Sunum
İyilikder Adıyaman Temsiliciliği tarafından, Adıyaman’da faaliyet gösteren Bilgi ve Hikmet Derneği öğretmen komisyonuna infak bilinci ve iyilikder faaliyetleri hakkında sunum yapıldı.

İyilikder Adana Temsilciliği Suriye Koordinasyon Toplantısına Katıldı İyilikder Adana Temsilciliği Suriye Koordinasyon Toplantısına Katıldı
İyilikder Adana Temsilciliği ve Ülfet Derneği Yetim Komisyonu temsilcileri, Adana Valiliği tarafından düzenlenen “Suriyeli Öksüz ve Yetim Çocuklar" toplantısına katıldı.

Suriyeli ve Filistinli Öğrenciler Vakfımızda Buluştu Suriyeli ve Filistinli Öğrenciler Vakfımızda Buluştu
Bülbülzade Vakfı, İyilikder ve Minberşam Derneği işbirliği ile Gaziantep'deki camilerde eğitim verilen 450 Suriyeli ve Filistinli öğrenciye düzenlenen törenle çeşitli hediyeler verildi.

Akdoğan, TRT Kürdi'de İyilikder'i Anlattı Akdoğan, TRT Kürdi'de İyilikder'i Anlattı
Canan Oğurlu’nun sunduğu TRT Kurdi’deki Dawiya Heftē (Hafta Sonu) programına İyilikder adına katılan Sıddık Akdoğan, İyilikder’in Suriyeliler için yardımın yanında eğitim, kültür ve sportif faaliyetler konusunda da çalışmalar yaptığını anlattı.

Aldemir, Yardım Koordinasyon Merkezi’ni Ziyaret Etti Aldemir, Yardım Koordinasyon Merkezi’ni Ziyaret Etti
Anadolu Platformu Başkanı Turgay Aldemir, İyilikder Yardım Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Osmaniye Temsilciliği İyilikder Tanıtım Gecesi Düzenledi Osmaniye Temsilciliği İyilikder Tanıtım Gecesi Düzenledi
İyilikder Osmaniye Temsilciliğimiz, geçiğimiz günlerde, İyilikder’i tanıtmak için bir gece organize etti.

İylikder Türk Kızlayı ile Protokol İmzaladı İylikder Türk Kızlayı ile Protokol İmzaladı
İyilikder, Türk kızılay’ı ile yurtiçinde, Türkiye’nin farklı illerinde ve yurtdışında gerçekleştirilecek sosyal hizmetler, kan hizmetleri, göç ve mülteci hizmetleri, ilk yardım ve karşılıklı mutabık kalınacak diğer alanlarda taraflar arasında işbirliğini tesis etmek ve güçlendirmek amacıyla bir protokol imzalamıştır.

Kanser Hastaları Moral Gecesinde İyilikder Malatya Temsilciliği’ne Teşekkür Kanser Hastaları Moral Gecesinde İyilikder Malatya Temsilciliği’ne Teşekkür
08 Aralık Salı günü Gaziantep’te Emel Derneği tarafından düzenlenen Kanser Hastaları Moral Gecesine Malatya İyilikder’i temsilen Mehmet Yel, İrfan İncik, Münir Altunkaya ve Metin İnal katıldı.

İyilikder Akdeniz Güneydoğu-Doğu Anadolu Bölge Toplantısı Yapıldı İyilikder Akdeniz Güneydoğu-Doğu Anadolu Bölge Toplantısı Yapıldı
İyilikder’in Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu bölgelerini kapsayan temsilci toplantısı 21 Kasım 2015 günü Malatya Meşale Derneği ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ülfetder ve İyilikder Yetimler için Düzenlenen Piknikte Buluştu Ülfetder ve İyilikder Yetimler için Düzenlenen Piknikte Buluştu
Ülfet Derneği Yetim Komisyonu ve İyilikder Adana Temsilciliği tarafından gelenekselleştirilen Yetim Aile Pikniklerinin 2. si 11 Ekim Pazar günü Pozantı Karboğazı mevkiinde gerçekleşti.

İyilikder Gaziantep Şubesinden 3 Bin Aileye Et Yardımı İyilikder Gaziantep Şubesinden 3 Bin Aileye Et Yardımı
İyilikder Gaziantep Şubesi Kurban Bayramında düzenlediği yardım organizasyonu ile 3 bin aileye et dağıtımı yaptı.

İyilikder olarak Kurban Vekâletlerinizi 150 bin Kişiye Ulaştırdık İyilikder olarak Kurban Vekâletlerinizi 150 bin Kişiye Ulaştırdık
2015 Kurban Organizasyonu’nda İYİLİKDER olarak, kurban vekâletlerinizi 150 Bin kardeşimize ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz.

İyilikder’den Çobanbey’e eğitim desteği
Halepçe'de 700 aileye deprem sonrası yardım dağıtımı gerçekleştirildi
Kuzey Irak deprem bölgesine yardımlarımız devam ediyor
İyilikder Yardımlaşma Derneği Resmi web sayfasıdır. iyilikder.org.tr © 2017 İNS Web Tasarım