Proje ve ürün geliştirme:

İYİLİKDER olarak yeryüzünde iyiliğe dair ne varsa biz o iyiliğin gönüllüsüyüz. Bu yüzden bize getireceğiniz her türlü projeyi sizlerle beraber geliştirip uygulamaya koyabiliriz. Tişört, anahtarlık, yelek, çanta, kitap ayracı, takı, bileklik vs. ürünlerin  imal edilmesi  ve seri üretimi konusunda her türlü projelerinizi beklemekteyiz. Unutmayalım ki; ortaya konan her bir proje, üretilen her ürün  bir yetimin karnını doyurmakta, bir öğrencinin bursu olmakta ya da bir engellinin koltuk değneği olmaktadır.

Gönüllü öğrenciler çalışması:

İYİLİKDER, iyiliklerin geleceğe taşıyıcısı olan bütün öğrencilere kapılarını ardına kadar açmıştır. Öğrencilerimiz bir yandan eğitim hayatlarını devam ettirirken diğer yandan becerilerini geliştirmek, iyilik hareketinde yer  almak için dernek merkezimize gelip gönüllü olarak çalışabilirler. İYİLİKDER hizmet binasında kendi belirlediğiniz gün ve saatlerde  gönüllü olarak çalışırken edineceğiniz dostluklar ve tecrübeler ile siz öğrencilerimiz İYİLİK OKULU’ndan da mezun olmuş olacaksınız.

Sağlık gönüllüsü:

Sağlık alanında iyilik bekleyen insanlarımıza hizmet eden kişidir. Doktor, hemşire ya da ilgili gönüllülerimiz sağlık alanında yardıma muhtaç insanlara yardım edebilir, onların ihtiyaçlarını giderebilirler.

Eğitim gönüllüsü:

İnsanlarımızın maddi manevi eğitimlerine talip olan kişidir. İYİLİKDER, eğitimde sadece okul, kırtasiye ya da barınma masraflarını karşılamamakta çocuklarımızın maddi-manevi eğitimlerinin müsbet manada gelişimlerini de önemsemektedir. Sizler de eğitim gönüllüsü olarak kampanyalarımızda görev alabilir bu onurlu hizmetin gönüllüsü olabilirsiniz.

Medya-iletişim gönüllüsü:

Medya iletişim gönüllümüz olarak İYİLİKDER’in kurumsal manada bilinirliliğini arttırarak iyiliklerin yaygınlaştırılmasına hizmet edebilirsiniz. Basın yayın, internet, reklam v.s. alanlarda görev alarak medya iletişim gönüllümüz olabilirsiniz.

Ar-Ge gönüllüsü:

Proje üretimi İYİLİKDER olarak en çok önem verdiğimiz konuların başında gelmektedir. Türkiye ve dünyada iyiliklerimizi götürecek milyonlarca insan bulunmaktadır. Sistemli, iyi organize edilmiş bir iyilik hareketi mutlaka dünyanın en ücra noktasına ulaşabilecektir. Bu anlamda Ar-Ge gönüllüsü üreteceği sistemli projeler ile yapacağımız iyiliklerin altına imza atabilir.

Lojistik gönüllüsü:

İyilik hareketi her daim yola revan olmakta, yollara iyilik kervanları hazırlamaktadır. İşte bu aşamada sessiz kahramanlara ihtiyaç duyulmaktadır. Kolileme, nakliye, brandaları asma vs.alanlarda destek olacak gönüllülere her zaman ihtiyaç duyulmaktadır.

Teknik destek gönüllüsü

İYİLİKDER, kurumsal kimliğini büyüttükçe teknik destek ihtiyacı artmaktadır. Alanında uzman muhasebe, bilgisayar, elektrik vs. uzmanlara her daim ihtiyaç duyulmaktadır. Bu yüzden teknik destek gönüllülerine her zaman ihtiyaç duyulmaktadır.

Online Gönüllü Formu İçin Tıklayınız...

Gönüllü Formunu İndir...

İyilikder’den Çobanbey’e eğitim desteği
Halepçe'de 700 aileye deprem sonrası yardım dağıtımı gerçekleştirildi