Bir Öğrenci Okut

ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ..

İyilikder, ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi için “Bir Öğrenci De Sen Okut” kampanyası sürdürüyor.

Bugünün öğrencileri, ülkesine inancına, kültürüne sahip çıkan ve hatta değerlerini daha ileriye taşıyan nesillerin inşasında rol olacak birer yetişkin birey olacaklar.

Bu bağlamda İyilikder olarak, öğrenci kampanyasıyla hedeflediğimiz; bugünün gençleri yarının büyüklerini geleceğe hazırlamaktır. Öğrenci bursunu bir maddi katkı görmekten öte, yarınlarımız olan çocuklarımıza ve gençlerimize onların yanlarında olduğumuzu, başarılarını desteklediğimizi göstermektir. Özgüvenlerine katkı sağlamak, ilim tahsil ettikleri sürede maddi kaygılarını ortadan kaldırarak daha zinde ama harçlığını kitaba yatıran gençlere vesile olmaktır.

Öğrenci başvuruları incelenirken tüm talepler değerlendirilmekte ancak sonuçlandırma aşamasında ve burs verilme sürecince temsilciler ve gönüllülerimiz aracılığı ile burs verilen öğrencinin tutumları de mümkün oldukça değerlendirilmektedir. Bu şekilde verilen bağışın hayırlara vesile olacak şekilde dağıtımı ve nesillere olumlu katkı sağlaması hedeflenmektedir.

Kampanya çerçevesinde başta ülkemiz olmak üzere dünyanın birçok yerinde ihtiyaç sahibi olan öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarını devam ettirebilmeleri için destek olunması hedeflenmektedir.

Kampanya kapsamında tespit edilecek öğrencilere aylık eğitim bursları  şeklinde yardımlar yapılacaktır. Burs bağlanırken öncelikle fakirlik durumu ve okuldaki başarıları kriter alınmaktadır. Burs sağlayan sponsorlarımıza hangi öğrenciye sponsor olduklarına dair bilgi paylaşılmaktadır. Dileyen bir öğrenciye sponsor olabildiği gibi dileyen bağışçılarımız birden çok öğrenci için de sponsor olabilmektedir.

1- BAĞIŞÇILAR İÇİN KATILIM ŞARTLARI

Bir Öğrenci de sen okut” kampanyasına katılmak isteyen bağışçılarımız aşağıda belirtilen şekillerde kampanyaya katılabilirler.

• Bir aylık burs bedeli 150 TL olup her ay online bağış ekranlarımızdan burs bedelini kredi kartınızla ya da havale/eft ile hesabımıza yatırabilirsiniz.
  • Dilerseniz 8 aylık burs bedeli olan 1200 TL’yi Online Bağış ekranından ya da Havale/EFT ile peşin olarak yatırabilirsiniz. Öğrenci bursunu 8 eşit parça halinde derneğimiz aracılığı ile banka hesapları üzerinden alacaktır.
  • Birden çok öğrenci için de sponsor olunabilmektedir.
  • Kampanya hakkında her türlü bilgiyi https://iyilikder.org.tr/onlinebagis/#Projeler adresinden ulaşabilirsiniz.

Havale/EFT ile ödeme yapmak için Kampanya hesap bilgileri:

Havale/EFT ile öğrenci sponsorluk ödemesi yapacak bağışçılarımızın Havale/EFT açıklamasına ÖĞRENCİ BURSU yazmaları yeterli olacaktır. Kendilerine dönüş yapılacaktır.

Hesap Numaralarımız için Tıklayınız

2- ÖĞRENCİLER İÇİN BURS BAŞVURU ŞARTLARI

Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, İlk ve Orta Öğretim

1. Nüfus cüzdan sureti
  2. Vukuatlı nüfus kayıt örneği
  3. Adli sicil (Sabıka) kaydı
  4. Öğrenci belgesi
  5. İrtibat bilgileri (Telefon, E-Mail ve Posta adresi)
  6. Banka hesap bilgileri (Hesap No ve IBAN şeklinde bildirilecek)
  7. Fakirlik belgesi
  8. Geçmiş yıllara ait transkript

Yukarıda,öğrenciler için bahsedilen belgeler burs verileceği zaman istenecektir.Burslar sponsor başvuruları geldikçe kriterleri sağlayan öğrencilere verilmektedir. O yüzden ilk etapta aşağıda bulunan Burs Başvurusu formunu doldurmanız yeterli olup,belgeler istendiğinde tarafımıza gönderilmelidir. Başvuru formunun doldurulması burs verileceği anlamına gelmemekte olup, gelen sponsorluk talepleri kadar burs dağıtımı gerçekleştirilmektedir.

** Sponsorluk hakkında her türlü bilgi için 02125346825 nolu numaramızdan ya da bagis@iyilikder.org.tr e-mail adresinden sorularınızı iletebilirsiniz.

Online Burs Başvurusu İçin Tıklayınız...

Öğrenci Sponsorluk Formu için Tıklayınız...

Gazze'li çocukların eğitimine desteğimiz başarı getirdi
Kamerun'lu Kardeşlerimizden Derneğimize Ziyaret