Bir Öğrenci Okut

ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ..

İyilikder, ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi için “Bir Öğrenci De Sen Okut” kampanyası sürdürüyor.

Bugünün öğrencileri, ülkesine,kültürüne sahip çıkan ve hatta değerlerini daha ileriye taşıyan nesillerin inşasında rol olacak birer yetişkin birey olacaklar.

Bu bağlamda İyilikder olarak, öğrenci kampanyasıyla hedeflediğimiz; bugünün gençleri yarının büyüklerini geleceğe hazırlamaktır. Öğrenci bursunu bir maddi katkı görmekten öte, yarınlarımız olan çocuklarımıza ve gençlerimize onların yanlarında olduğumuzu, başarılarını desteklediğimizi göstermektir. Özgüvenlerine katkı sağlamak, ilim tahsil ettikleri sürede maddi kaygılarını ortadan kaldırarak daha zinde ama harçlığını kitaba yatıran gençlere vesile olmaktır.

Kampanya çerçevesinde başta ülkemiz olmak üzere dünyanın birçok yerinde ihtiyaç sahibi olan öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarını devam ettirebilmeleri için destek olunması hedeflenmektedir.

Kampanya kapsamında bütçe imkanı doğrultusunda onay verilecek öğrencilere aylık eğitim bursları nadi olarak hesaplarına  yatırılacaktır. Burs bağlanırken öncelikle fakirlik durumu ve  başarıları kriter alınmaktadır. Burs sağlayan sponsorlarımıza hangi öğrenciye sponsor olduklarına dair bilgi paylaşılmaktadır. Dileyen bir öğrenciye sponsor olabildiği gibi dileyen bağışçılarımız birden çok öğrenci için de sponsor olabilmektedir.

1- BAĞIŞÇILAR İÇİN BİLGİLENDİRME

Bir Öğrenci de sen okut” kampanyasına katılmak isteyen bağışçılarımız aşağıda belirtilen şekillerde kampanyaya katılabilirler.

• Bir aylık burs bedeli 150 TL olup her ay online bağış ekranlarımızdan burs bedelini kredi kartınızla ya da havale/eft ile hesabımıza yatırabilirsiniz.
  • Dilerseniz 9 aylık burs bedeli olan 1350 TL’yi Online Bağış ekranından ya da Havale/EFT ile peşin olarak yatırabilirsiniz. Öğrenci bursunu 9 eşit parça halinde derneğimiz aracılığı ile banka hesapları üzerinden alacaktır.
  • Birden çok öğrenci için de sponsor olunabilmektedir.

Havale/EFT ile ödeme yapmak için Kampanya hesap bilgileri:

Havale/EFT ile öğrenci sponsorluk ödemesi yapacak bağışçılarımızın Havale/EFT açıklamasına ÖĞRENCİ BURSU yazmaları yeterli olacaktır. Kendilerine dönüş yapılacaktır.

Hesap Numaralarımız için Tıklayınız

2- ÖĞRENCİLER İÇİN BURS BAŞVURU ŞARTLARI

Önlisans,Lisans, Yüksek Lisans, Doktora öğrencileri

1. Nüfus cüzdan sureti
  2. Vukuatlı nüfus kayıt örneği
  3. Öğrenci belgesi
  4. İrtibat bilgileri (Telefon, E-Mail ve Posta adresi)
  5. Banka hesap bilgileri (Hesap No ve IBAN şeklinde bildirilecek)
  6. Fakirlik belgesi

Burs başvuruları her yılın Ağustos ayı başı itibariyle başlayarak Eylül sonuna kadar başvuru alınmaktadır.Olumlu sonuçlananlara her yılın Ekim ayı sonuna kadar sms ile bilgi verilmektedir.Olumsuz sonuçlanan burs başvuruları için bir bilgilendirme yapılmamaktadır.Bütçe nedeniyle sınırlı sayıda burs verilebildiğinden tüm başvurular olumlu sonuçlanamamakta olup ,öğrencilerimizin kendilerine kurumuzca başvurunun olumlu sonuçlandığına dair smsgelmemesi halinde olumsuz sonuçlandığını kabul edebilirler.

** Sponsorluk hakkında her türlü bilgi için 0212 534 6825 nolu numaramızdan ya da bagis@iyilikder.org.tr e-mail adresinden sorularınızı iletebilirsiniz.

Online Burs Başvurusu İçin Tıklayınız...             Burs Başvuru Kılavuz Videosu İçin Tıklayınız...

Öğrenci Sponsorluk Formu için Tıklayınız...

İyilikder’den Çobanbey’e eğitim desteği
Halepçe'de 700 aileye deprem sonrası yardım dağıtımı gerçekleştirildi