Su Kuyusu

Susuz Canlara Can Katalım

Çeşmeyi açtığınızda suyunuz serin ve temiz olarak size hizmet ediyor değil mi? Gündelik hayatımızı şırıl şırıl akan sularımız sayesinde ne kadar kolay idame ettirdiğimizi bir düşünelim...

Şimdi sıra Afrika’nın birçok yerinde onlarca yıldır devam eden kuraklık ve su sıkıntısını düşünmekte; bebeklerin, çocukların, kadınların sıradan bir günü, içme suyuna ve hijyen için gerekli olan suya duyulan hasretle ve yoksunlukla geçiyor.Gelin kara kıtanın bahtı kara insanına, açacağınız su kuyuları ile destek olun, onlara sıhhat ve afiyet katmak için su kuyusu kampanyamıza bağışlarınızla ortak olun.

Afrika'da hergün milyonlarca insan kilometrelerce yol yüreyerek en yakındaki su kuyusundan evine su almak için emek ediyor.Bazı yerlerde ise su kuyusu bulunmadığından kuraklık ve açlık ölümleri yaşanıyor.Bir kuyu açtırarak onbinlerce insanın istifade etmesini ve ölmeyen bir hayır çeşmeniz olmasını sağlayabilirsiniz.

Afrika’da su kuyusu açma tutarları teknolojinin de geride olması sebebiyle biraz maliyetli olup bölgesel olarak değişmekte. Özellikle Somali,Çad, Nijer ülkeleri içinde gerçekleştirilmesi öngörülen kuyuların fizibilite çalışmaları derneğimizin bölgedeki yetkilileri ve gönüllüleri tarafından titizlikle gerçekleştirilmiştir.

Bağışlarınız ve destekleriniz sayesinde açılacak su kuyularına sizin, ailenizin ya da sizin seçeceğiniz bir isim verilecektir. Ayrıca açılan su kuyusuna ilişkin fotoğraf ya da dilerseniz video kaydı alınarak yine tarafınıza ulaştırılacaktır.

NİJER :

25-35 Metreden su çıkan kuyular ve Pompa ve koruma duvarı dahil (kullanıma hazır hali) 3.300 Dolar.   Açılma süresi 30-90 Gün arası.

SOMALİ :

25-35 Metreden su çıkan kuyular ve Pompa ve koruma duvarı dahil (kullanıma hazır hali) 3.300 Dolar.   Açılma süresi 30-90 Gün arası.

Şuanda aktif olarak NİJER ve SOMALİ (3300 dolar olan 25-35 metre kuyu) kampanyamız sürmekte.Siz de bir hayır çeşmeniz olsun ve NİJER'de ya da SOMALİ'de bir su kuyusu açmak ya da katkı sağlamak isterseniz lütfen aşağıda bulunan bağış talep formunu doldurunuz.Tarafınıza dönüş yapılacaktır.

*** Daha detaylı bilgi ve sorularınız için 0 212 534 68 25 'i arayabilir yada info@iyilikder.org.tr adresine email gönderebilirsiniz.

İyilikder’den Çobanbey’e eğitim desteği
Halepçe'de 700 aileye deprem sonrası yardım dağıtımı gerçekleştirildi
Kuzey Irak deprem bölgesine yardımlarımız devam ediyor
İyilikder Yardımlaşma Derneği Resmi web sayfasıdır. iyilikder.org.tr © 2017 İNS Web Tasarım