İyilikder Gaziantep Temsilciliğimizden 11 Bin 850 Aileye Gıda Yardımı İyilikder Gaziantep Temsilciliğimizden 11 Bin 850 Aileye Gıda Yardımı
İyilikder Gaziantep Temsilciliği ve Uluslararası İslami Yardımlaşma Derneği (ULİSYAR) işbirliğiyle 11 bin 850 aileye ulaştırılması planlanan gıda yardımının ilk aşamasında 150 Suriyeli aileye yardım yapıldı.

Adıyaman Temsilciliğimizden Suriyeli Ailelere Ziyaret Adıyaman Temsilciliğimizden Suriyeli Ailelere Ziyaret
Adıyaman İyilikder Temsilciliğimiz, bünyesindeki Evde Karakter Eğitimi öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği “İnfak” konulu bilgilendirme sunumlarının ardından Suriyeli ailelere ziyaret yapmaya devam ediyor.

Van Temsilciliğimizden Ailelere Kardeşlik Ziyareti Van Temsilciliğimizden Ailelere Kardeşlik Ziyareti
İyilikder Van Temsilciliği olarak tespit ettiğimiz bir grup Yüksekovalı aileyi ve bünyemizde bulunan bazı yetim aileleri ziyaret ettik.

Malatya İyilikder’den Yetimlere Ziyaret Malatya İyilikder’den Yetimlere Ziyaret
İyilikder Malatya Temsilciliğimiz ile Malatya’da faaliyet gösteren Taştepe ve Şehit Fevzi Mahalleleri Yardımlaşma Derneği tarafından 25 yetim aileye ziyaret gerçekleştirdik.

Ankara Temsilciliğimiz İyilik Yolunda Çalışmalarına Devam Ediyor Ankara Temsilciliğimiz İyilik Yolunda Çalışmalarına Devam Ediyor
İyilikder Ankara Temsilciliğimiz, iyilik yolunda çalışmalarına var gücüyle devam ediyor…

Üç İnatçı Keçi Afrikayı Değiştiriyor! Üç İnatçı Keçi Afrikayı Değiştiriyor!
Afrika Süt Keçisi projesi kapsamında ilk iki etap Nijer ülkesinde dağıtımın ardından Mart 2016 ‘da Burkina Faso ülkesinde 244 aileye 732 süt keçisi bağışçılarımız adına tespit edilen ailelere dağıtıldı.Süt Keçisi projesi kapsamında ‘’Balık vermek yerine Balık tutmayı öğretmeyi’’ hedeflemekteyiz.

Umuteli Derneği’nden Huzurevi Ziyareti Umuteli Derneği’nden Huzurevi Ziyareti
İyilikder’in Kırıkhan’da temsilciliğini sürdüren Umuteli Derneği, huzurevi ziyaretiyle koca çınarları sevindirdi.

Alanya Temsilciliğimiz Suriyeli Kardeşlerini Unutmuyor Alanya Temsilciliğimiz Suriyeli Kardeşlerini Unutmuyor
Suriyeli sığınmacı kardeşlerimiz iklim şartlarının uygun olması nedeniyle Akdeniz bölgesi’ndeki illerimize, ilçelerimize özelikle rağbet ediyorlar.

İyilikder Malatya Temsilciliğimiz Bu Kez İyilik Rotasını Mardin’e Çevirdi İyilikder Malatya Temsilciliğimiz Bu Kez İyilik Rotasını Mardin’e Çevirdi
İyilikder Malatya Temsilciliği, Mart’ın son günlerinde bir tır dolusu insani yardım malzemesini Mardin’e götürdü.

İyilikder’den 250 Öğrenciye Kıyafet Yardımı İyilikder’den 250 Öğrenciye Kıyafet Yardımı
İyilikder Gaziantep Şubesi, Ömer Sabiha Ersoy Ortaokulu‘nda eğitim gören 250 Suriyeli öğrenciye kıyafet yardımında bulundu.

Tarsus Temsilciliğimiz Faaliyetlerine Devam Ediyor Tarsus Temsilciliğimiz Faaliyetlerine Devam Ediyor
İyilikder Tarsus Temsilciliğimiz, iyilik yolunda Tarsus’un iyilik yüzü olmaya devam ediyor.

İyilikder Ankara Temsilciliği Suriyeli Ailelere Yardımlarına Devam Ediyor İyilikder Ankara Temsilciliği Suriyeli Ailelere Yardımlarına Devam Ediyor
İyilikder Ankara temsilciliği, Suriye’de iç savaştan kaçan, özellikle Rusya’nın son bombardımanında kardeşlerini kaybetmiş olan bir aileyi ziyaret etti.

Kardeşlik Eli Sur'a Ulaştı Kardeşlik Eli Sur'a Ulaştı
Anadolu Platformu 12. Bölge Dernekleri, İyilikder aracılığıyla Sur'a insani yardım gönderdi.

Malatya İyilikder’den Suriye’ye Yardım Malatya İyilikder’den Suriye’ye Yardım
Malatya temsilciliğimiz, Suriye’ye yardımlarına savaşın ilk anından beri devam ediyor.

Reyhanlı Temsilciliğimiz Suriyeli Sığınmacılara Yardımlarına Devam Ediyor Reyhanlı Temsilciliğimiz Suriyeli Sığınmacılara Yardımlarına Devam Ediyor
İyilikder’in Reyhanlı temsilciliği Suriye’den her geçen gün artarak devam eden sığınmacı dalgasına hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle, bir nebze de olsa yardım etmeye devam ediyor.

Evde Karakter Eğitimi  (Eke) Çalışmaları Devam Ediyor Evde Karakter Eğitimi (Eke) Çalışmaları Devam Ediyor
İyilikder Adıyaman temsilciliğimiz evde karakter eğitimi (EKE) çalışmaları nedeniyle sürdüğü çalışmalarına, hız kesmeden devam ediyor.

Ankara Temsilciliğimiz Kobanili Minikleri Giydirdi Ankara Temsilciliğimiz Kobanili Minikleri Giydirdi
İyilikder Ankara Temsilciliğimiz, Kobani ve Halep’ten Gölbaşı’na gelmiş sığınmacı Suriyeli minik kardeşlerimizi giydirdi.

İyilikder Elazığ Temsilciliği Suriyeli Kardeşlerini Unutmuyor İyilikder Elazığ Temsilciliği Suriyeli Kardeşlerini Unutmuyor
Elazığ temsilciliğimiz, şehir merkezinde çeşitli mahallelerde zor şartlar altında yaşamaya çalışan Suriyeli sığınmacı kardeşlerimize ev eşyası, giyim, gıda yardımında bulundu.

Ankara Temsilciliğimizin Yardım Güncesi Ankara Temsilciliğimizin Yardım Güncesi
İyilikder Ankara temsilciliğimiz kısa bir süre önce faaliyetlerine başlayan bir temsilciliğimizdir. Ancak yardım faaliyetlerine canı gönülden destek sağlayan gönüllüleri ve bağışçıları sayesinde çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Malatya’dan Hatay – Kırıkhan’a “İyilik Yolculuğu” Malatya’dan Hatay – Kırıkhan’a “İyilik Yolculuğu”
İyilikder Malatya Temsilciliği 28.02.2016 Pazar günü Hatay Kırıkhan’da hem Suriyeli muhacirlere hem de Kırıkhanlı ihtiyaç sahiplerine 325 gıda kolisi, çocuk maması, süt ve temizlik malzemesi yardımında bulundu.

İyilikder Ankara Temsilciliğimiz Çubuk’ta Kömür Dağıtımında Bulundu İyilikder Ankara Temsilciliğimiz Çubuk’ta Kömür Dağıtımında Bulundu
İyilikder Ankara Temsilciliğimiz, bir hayırsever vatandaşımızın katkılarıyla Çubuk ilçesinde bir kamyon kömür dağıttı.

Ankara Temsilciliğimiz Suriyeli Sığınmacılara Destek Olmaya Devam Ediyor Ankara Temsilciliğimiz Suriyeli Sığınmacılara Destek Olmaya Devam Ediyor
İyilider temsilciliklerimiz Anadolu’nun dört bir yanında iyilik faaliyetlerine devam ediyor. İyilikder olarak özellikle Suriye savaşının başladığı günlerden bu yana, sığınmacı Suriyeli kardeşlerimize giyim, gıda, yakacak, eğitim, sağlık, barınma kalemlerinde yardımlar aralıksız şekilde devam etmekte.

İyilikder’in Açlık Ölümlerinin Yaşandığı Madaya'ya Yardımları Sürüyor İyilikder’in Açlık Ölümlerinin Yaşandığı Madaya'ya Yardımları Sürüyor
Dünya İle Bağlantısı Kesilen Madaya’ya 225 Bin TL lik Yardım Ulaştırıldı

İyilik Okullarında 300 Öğrenciye Yardım İyilik Okullarında 300 Öğrenciye Yardım
İyilikder Gaziantep Şubesi, Gül Cengiz Gülenler ilkokulundaki 300 Suriyeli öğrenciye kıyafet, kitap, çanta ve kırtasiye yardımında bulundu.

İyilikder Ankara Temsilciliğimizden Yetimlere Yardım İyilikder Ankara Temsilciliğimizden Yetimlere Yardım
İyilikder Ankara Temsilciliğimiz, Ankara’da Önder Mahallesi ve Siteler’de, yetimlerin bulunduğu aileleri ziyaret etti. Onlara gıda yardımda bulundu.

Kayseri'de Kış Yardımlarımız Yürekleri Isıtmaya Devam Ediyor
İyilik Dünyaya Yayılmaya Devam Ediyor
Ankara'da iyilik çalışmaları devam ediyor