Reyhanlı Temsilciliğimiz Suriyeli Sığınmacılara Yardımlarına Devam Ediyor Reyhanlı Temsilciliğimiz Suriyeli Sığınmacılara Yardımlarına Devam Ediyor
İyilikder’in Reyhanlı temsilciliği Suriye’den her geçen gün artarak devam eden sığınmacı dalgasına hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle, bir nebze de olsa yardım etmeye devam ediyor.

Evde Karakter Eğitimi  (Eke) Çalışmaları Devam Ediyor Evde Karakter Eğitimi (Eke) Çalışmaları Devam Ediyor
İyilikder Adıyaman temsilciliğimiz evde karakter eğitimi (EKE) çalışmaları nedeniyle sürdüğü çalışmalarına, hız kesmeden devam ediyor.

Ankara Temsilciliğimiz Kobanili Minikleri Giydirdi Ankara Temsilciliğimiz Kobanili Minikleri Giydirdi
İyilikder Ankara Temsilciliğimiz, Kobani ve Halep’ten Gölbaşı’na gelmiş sığınmacı Suriyeli minik kardeşlerimizi giydirdi.

İyilikder Elazığ Temsilciliği Suriyeli Kardeşlerini Unutmuyor İyilikder Elazığ Temsilciliği Suriyeli Kardeşlerini Unutmuyor
Elazığ temsilciliğimiz, şehir merkezinde çeşitli mahallelerde zor şartlar altında yaşamaya çalışan Suriyeli sığınmacı kardeşlerimize ev eşyası, giyim, gıda yardımında bulundu.

Ankara Temsilciliğimizin Yardım Güncesi Ankara Temsilciliğimizin Yardım Güncesi
İyilikder Ankara temsilciliğimiz kısa bir süre önce faaliyetlerine başlayan bir temsilciliğimizdir. Ancak yardım faaliyetlerine canı gönülden destek sağlayan gönüllüleri ve bağışçıları sayesinde çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Malatya’dan Hatay – Kırıkhan’a “İyilik Yolculuğu” Malatya’dan Hatay – Kırıkhan’a “İyilik Yolculuğu”
İyilikder Malatya Temsilciliği 28.02.2016 Pazar günü Hatay Kırıkhan’da hem Suriyeli muhacirlere hem de Kırıkhanlı ihtiyaç sahiplerine 325 gıda kolisi, çocuk maması, süt ve temizlik malzemesi yardımında bulundu.

İyilikder Ankara Temsilciliğimiz Çubuk’ta Kömür Dağıtımında Bulundu İyilikder Ankara Temsilciliğimiz Çubuk’ta Kömür Dağıtımında Bulundu
İyilikder Ankara Temsilciliğimiz, bir hayırsever vatandaşımızın katkılarıyla Çubuk ilçesinde bir kamyon kömür dağıttı.

Ankara Temsilciliğimiz Suriyeli Sığınmacılara Destek Olmaya Devam Ediyor Ankara Temsilciliğimiz Suriyeli Sığınmacılara Destek Olmaya Devam Ediyor
İyilider temsilciliklerimiz Anadolu’nun dört bir yanında iyilik faaliyetlerine devam ediyor. İyilikder olarak özellikle Suriye savaşının başladığı günlerden bu yana, sığınmacı Suriyeli kardeşlerimize giyim, gıda, yakacak, eğitim, sağlık, barınma kalemlerinde yardımlar aralıksız şekilde devam etmekte.

İyilikder’in Açlık Ölümlerinin Yaşandığı Madaya'ya Yardımları Sürüyor İyilikder’in Açlık Ölümlerinin Yaşandığı Madaya'ya Yardımları Sürüyor
Dünya İle Bağlantısı Kesilen Madaya’ya 225 Bin TL lik Yardım Ulaştırıldı

İyilik Okullarında 300 Öğrenciye Yardım İyilik Okullarında 300 Öğrenciye Yardım
İyilikder Gaziantep Şubesi, Gül Cengiz Gülenler ilkokulundaki 300 Suriyeli öğrenciye kıyafet, kitap, çanta ve kırtasiye yardımında bulundu.

İyilikder Ankara Temsilciliğimizden Yetimlere Yardım İyilikder Ankara Temsilciliğimizden Yetimlere Yardım
İyilikder Ankara Temsilciliğimiz, Ankara’da Önder Mahallesi ve Siteler’de, yetimlerin bulunduğu aileleri ziyaret etti. Onlara gıda yardımda bulundu.

Aydın Temsilciliğimiz 36 Aileye Gıda Yardımı Yaptı Aydın Temsilciliğimiz 36 Aileye Gıda Yardımı Yaptı
İyilikder’in Aydın Temsilciliği, Aydın merkezde bulunan muhtaç vatandaşlarımız başta olmak üzere Suriyeli ihtiyaç sahibi 36 aileye gıda yardımında bulundu.

İyilikder Doğubayazıt Temsilciliğimiz Hayır Yolunda Köprü Oluyor İyilikder Doğubayazıt Temsilciliğimiz Hayır Yolunda Köprü Oluyor
İyilikder Doğubayazıt Temsilciliğimiz, alan elle veren el arasında köprü olmaya devam ediyor.

İyilikder’in Suriye’deki İyilik Okulu Rusya Tarafından Bombalandı İyilikder’in Suriye’deki İyilik Okulu Rusya Tarafından Bombalandı
İyilikder’in Suriye’deki İyilik okullarından biri daha Rus uçakları tarafından bombalandı.

İyilikder Sığınmacılara Yemek Dağıtımını Sürdürüyor İyilikder Sığınmacılara Yemek Dağıtımını Sürdürüyor
İyilikder, Halep’ten kaçarak Türkiye sınırına gelen binlerce sığınmacıya sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor.

İyilikder’den 177 Aileye Gıda Yardımı İyilikder’den 177 Aileye Gıda Yardımı
İyilikder Gaziantep Şubesi, Avrupa Yardım Vakfı işbirliği ile 177 aileye gıda yardımında bulundu.

Kurban Bayramı Öncesi Dul ve Yetim Ailelere Gıda Yardımı Kurban Bayramı Öncesi Dul ve Yetim Ailelere Gıda Yardımı
İYİLİKDER Van temsilciliğimiz ve Genç İyilikder gönüllüleri, kurban bayramı öncesinde, tespitleri yapılmış yetim ve dul ailelere gıda yardımı yaptı.

Ankara Temsilciliğimiz İhtiyaç Sahibi Ailelere Ulaşıyor Ankara Temsilciliğimiz İhtiyaç Sahibi Ailelere Ulaşıyor
Yeni kurulan temsilciliklerimizden Ankara Temsilciliğimiz, yardım organizasyonlarıyla, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyor.

İyilikder Sığınmacılara Sıcak Yemek Dağıtıyor İyilikder Sığınmacılara Sıcak Yemek Dağıtıyor
İyilikder, Halep’ten kaçarak Türkiye sınırına gelen sığınmacılara her gün sıcak yemek dağıtıyor.

İyilikder Adana Temsilciliği Bayırbucak Türkmenlerine Yardımda Bulundu İyilikder Adana Temsilciliği Bayırbucak Türkmenlerine Yardımda Bulundu
İyilikder Adana Temsilciliği ve Ülfet Derneği, Bayırbucak Türkmenleri'ne 4 Bin kişilik kışlık kıyafet ve hazır gıda ürünü yardımında bulundu.

Malatya İyilikder Diyarbakır’ı Unutmuyor Malatya İyilikder Diyarbakır’ı Unutmuyor
İyilikder Malatya Temsilciliğimiz, Güneydoğu’da yaşanmakta olan terör olaylarından mağdur olan aileleri unutmuyor.

İyilikder Adana Temsilciliği Suriyeli Kardeşlerini Unutmuyor İyilikder Adana Temsilciliği Suriyeli Kardeşlerini Unutmuyor
İyilikder Adana Temsilciliği, çadırlarda kalan Suriyeli muhacirlere sıcak çorba ve çeşitli hediyeler ikram etti.

Suriye için Gün 'İYİLİK' Günüdür Suriye için Gün 'İYİLİK' Günüdür

İyilik Der’in Bayırbucak Türkmenleri’ne Yardımı Devam Ediyor İyilik Der’in Bayırbucak Türkmenleri’ne Yardımı Devam Ediyor
İyilik yardımlşma ve Dayanışma Derneği (İyilikder)’in Rehyanlı temsilciliği, Bayırbucak Türkmen kardeşlerine yardımlara devam ediyor.

Doğubayazıt İyilikder Suriyelilere Kış Yardımı Yaptı Doğubayazıt İyilikder Suriyelilere Kış Yardımı Yaptı
Ağrı Doğubayazıt'ta faaliyet yürüten Gönüllü Dostlar Derneği ve İyilik Doğubayazıt temsilciliği Suriyeli sığınmacılara kışlık yardımlarına aralıksız devam ediyor.

Malatya'dan Adıyaman'a İyilik Eli
Kayseri'de Kış Yardımları İyilik Gönüllüleri Tarafından Onlarca Aileye Ulaştırıldı
Yemen Kampanyamıza Tüm Türkiye'den Destek