Kosova'dan Suriye'ye İyilik Eli Kosova'dan Suriye'ye İyilik Eli
Kosovalı müslümanlar zor durumdaki Suriyeli mültecilere 1 tır kıyafet gönderdi.

İyilikder Osmaniye’deki Suriyeli Kardeşlerini Unutmadı İyilikder Osmaniye’deki Suriyeli Kardeşlerini Unutmadı
İyilikder Osmaniye'de Kıyafet Yardımı Yaptı

Anadolu’nun Gönül Köprüsü: İyilikder | Yeni Akit Röportajı Anadolu’nun Gönül Köprüsü: İyilikder | Yeni Akit Röportajı
İyilikder Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bahar, Suriye’ye ortalama günde bir TIR dolusu yardım gönderdiklerini belirterek, “Esad’ın zulmü İsrail’in yaptığı zulmü gölgede bıraktı. Öyle ki, artık Filistinliler bile kendi derdini unutup Suriyelilerin yardımına koşuyor” dedi. Türkiye’ye sığınan 700 bini aşkın Suriyeli için geçici çalışma izni verilmesi ger

İyilik Atölyesi Umut Oluyor İyilik Atölyesi Umut Oluyor
Genç İyilikder gönüllülerinin kurduğu 40 kişilik İyilik Atölyesi el işi çalışmalarıyla ilgi topluyor.

Mahmut Kaçmazer: Suriye’de Savaşın Bitmesi İstenmiyor Mahmut Kaçmazer: Suriye’de Savaşın Bitmesi İstenmiyor
Uluslararası Kriz Grubu Türkiye Direktörü Didem Akyel Collinsworth ile Suriye Direktörü Noah Bansey İyilikder Suriye Yardım Koordinatörü Mahmut Kaçmazer ile Suriye yardım çalışmalarımız hakkında röportaj yaptı.

İyilikder Gönüllüsü Öğrenciler Suriye Programı Düzenledi İyilikder Gönüllüsü Öğrenciler Suriye Programı Düzenledi
İyilik-Der gönüllüsü öğrencilerin girişimleri ile Elbistan Çok Programlı Lise öğrencilerine Suriye’de yaşanan insanlık dramını anlatan sinevizyon gösterisi eşliğinde bir konferans verildi.

İbrahim Bahar Elbistan'da Konuştu İbrahim Bahar Elbistan'da Konuştu
İyilikder Başkanı İbrahim Bahar, İyilikder Elbistan Temsilciliği'nin düzenlediği programda konuştu.

İyilikder'den Suriye'ye 5 TIR'lık İnsani Yardım Konvoyu İyilikder'den Suriye'ye 5 TIR'lık İnsani Yardım Konvoyu
İyilikder Suriye'ye yardımlarına devam ediyor. İyilikder'in son yardım organizasyonuyla Suriye'ye 5 TIR'lık insani yardım konvoyu gönderdi.

Yemen Yetimler Derneği'nden İyilikder'e Ziyaret Yemen Yetimler Derneği'nden İyilikder'e Ziyaret
Yemen Yetimler Derneği heyeti, İyilikder genel merkezini ziyaret etti.

Kocaeli Halkı Suriye İçin Bir Araya Geldi Kocaeli Halkı Suriye İçin Bir Araya Geldi
İyilikder Kocaeli gönüllüleri, Suriye yararına düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Genç İyilikder Suriye Kermesi Gerçekleşti Genç İyilikder Suriye Kermesi Gerçekleşti
İyilikder Kadınlar Komisyonu ve Anadolu Öğrenci Birliği 20-21 Mart tarihlerinde ortaklaşa bir kermes düzenledi.

Üsküdar’da Bir Şiir Gecesi Üsküdar’da Bir Şiir Gecesi
İYİLİKDER, Anadolu Öğrenci Birliği ve Mekder tarafından düzenlenen ‘Üsküdar’da Bir Şiir Gecesi’ adlı program 06 Nisan 2014 tarihinde Üsküdar Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.

İyilikder, Orta Afrika İçin Acil Yardım Kampanyası Düzenliyor İyilikder, Orta Afrika İçin Acil Yardım Kampanyası Düzenliyor
Orta Afrika Cumhuriyeti 2013 Aralık’tan bu yana siyasi, dini, iktisadi ve insani boyutlarıyla büyük bir krizin eşiğinde. Ülkedeki çatışma ortamı nedeniyle krizin bilançosu her geçen gün daha da artmakta…

Bölge Toplantısı Yetimlerle Şenlendi Bölge Toplantısı Yetimlerle Şenlendi
İyilikder bölge toplantısı 13 Nisan 2014'te Gaziantep'te gerçekleşti.

İyilikder'den 400 Suriyeli Aileye Gıda Yardımı İyilikder'den 400 Suriyeli Aileye Gıda Yardımı
İyilikder Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen edilen yardım organizasyonuyla 400 Suriyeli aileye gıda yardımı yapıldı.

İyilikder'den Silopili Öğrencilere Yardım İyilikder'den Silopili Öğrencilere Yardım
Umut olmak için yola çıkan İyilikder, umudumuz olan çocuklarımıza yardımlarını sürdürüyor. Bu minvalde çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen İyilikder, Silopi Yavuz Selim İlkokulu'na eğitim yardımı yaptı.

Afganistan'da afet: 3000 ölü Afganistan'da afet: 3000 ölü
Afganistan'da sel ve toprak kayması felaketi yaşanıyor. Afgan yetkililer, toprak kayması sonucu 2100 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. 300 ailenin tüm üyelerinin öldüğü belirtildi. BM de, Afganistan'da 4000 kişinin evsiz kaldığını duyurdu.

Başımız Sağolsun Başımız Sağolsun
Manisa’nın Soma ilçesinde 13 Mayıs Salı 15.30’da maden ocağında meydana gelen patlamada son sayıya göre 232 vatandaşımız vefat etti. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Yaralı sayısının da 80’i geçtiği ifade ediliyor.

İyilikder Soma'da Çalışmalarına Başladı İyilikder Soma'da Çalışmalarına Başladı
Şu an cesedine ulaşılan 250den fazla madencimiz var. Halen içeride olup çıkarılamayan yüzlerce madenci olduğu tahmin ediliyor. Bu ne yazık ki en az 250 annemizin dul, yüzlerce yavrumuzun ise yetim kaldığı anlamına geliyor. Yine yaralı kurtulan madencilerimiz var. Biz tüm bu dul, yetim ve yaralı mağdurlarımızla ilgili, sürekliliği olan sağlık yardımlarıyla ayni ve nakdi y

İyilikder’den Suriye’ye 3 TIR Daha İyilikder’den Suriye’ye 3 TIR Daha
İyilikder Suriye’ye yardımlarına devam ediyor. İyilikder’in organize ettiği son yardım organizasyonuyla 3 TIR’lık insani yardım konvoyu Suriye’ye gönderildi.

Sümer İlkokulu Öğrencilerinden Soma’ya Yardım Sümer İlkokulu Öğrencilerinden Soma’ya Yardım
Türkiye’yi yasa boğan Soma faciasına ilkokul öğrencilerinin gösterdiği örnek duyarlılık duygulandırdı.

Bosna için İyilik Vakti Bosna için İyilik Vakti
İYİLİKDER, Bosna’da yaşanan son 120 yılın en büyük sel felaketinin ardından Bosna Hersek’in yaralarını sarmak için harekete geçiyor.

İyilikder Bosna'da Çalışmalarına Başladı İyilikder Bosna'da Çalışmalarına Başladı
İYİLİKDER, Bosna’da Uluslararası Saray Bosna Üniversitesi’nden (IUS) 100 öğrenci ve Hollanda Avrupa Yardım Vakfı işbirliğiyle afet bölgesinde 4 gün yoğun şekilde insani yardım faaliyetlerini sürdürdü.

Suriyeli Muhtaçların Yüzü Güldü Suriyeli Muhtaçların Yüzü Güldü
İyilikder tarafından Gaziantep’te yapılan yardım organizasyonuyla Suriye’deki savaştan kaçarak ülkemize sığınan dul, yetim ve engellilere; et, gıda, tekerlekli sandalye ve nakit yardımı yapıldı.

Suriyeli Mültecilere 400 Gıda Paketi Dağıtıldı Suriyeli Mültecilere 400 Gıda Paketi Dağıtıldı
İYİLİKDER Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Malatya temsilcileri Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Suriyeli misafirleri ziyaret ederek gıda paketi dağıttı.

Dörtyol Temsilciliğimizden Çocuklarımıza Moral Etkinliği ve Kırtasiye Yardımı
Bir Çanta İyilik Yardımları Sahiplerine Ulaştırıldı.
Kahramanmaraş Temsilciliğimizden Eğitime Tam Destek